Στην εποχή μας, τα υφασμάτινα φωτεινά κουτιά – lightboxes είναι παντού. Μπορείτε να τα δείτε σε εμπορικές εκθέσεις, στην διαφήμιση, στα εμπορικά καταστήματα και mall, σχεδόν παντού. Αλλά τι τα κάνει να ξεχωρίζουν και τα brand και οι επιχειρήσεις τα προτιμούν; Ας δούμε γιατί.

Φωτιζόμενη Εμφάνιση

Βασικά, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά είναι και το βασικό πλεονέκτημα υπερ των light boxes. Προσφέρουν μια επιφάνεια έκθεσης με μηδενική αντανάκλαση και γι’αυτό το αποτέλεσμα είναι μια φωτεινή εικόνα με ζωντανά χρώματα. Σε συνδιασμό μάλιστα και με τις premium εκτυπώσεις με θερμομεταφορά χρώματος στην ίνα του υφάσματος τα light boxes μας, προσφέρουν μια αποτελεσματική επιφάνεια προβολής για κάθε brand.

Ελαφριές Κατασκευές

Υπάρχουν διάφοροι τύποι lightboxes στην αγορά. Η Branding Park προσφέρει light boxes κατασκευασμένα από αλουμίνιο με προφίλ ειδικά μελετημένα ώστε να επιτρέπουν πάντα τέλειο φωτισμό από άκρη σε άκρη. Είναι εξοπλισμένα με ειδικές ταινίες LED για πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πολλαπλές χρήσεις. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει ευέλικτες φωτεινές δομές με εύκολη διανομή και συναρμολόγηση.

Υφασμάτινες εκτυπώσεις

Ο ιδανικός τρόπος να πάρετε την μέγιστη αξία ενός φωτεινού κουτιού, είναι να χρησιμοποιήσετε εκείνο το lightbox που έχει την καλύτερη οπτική παρουσία. Με την χρήση υφασμάτων υψηλής ποιότητας στην εκτύπωση, ενισχύετε την εικόνα του brand σας και δυναμώνετε το μήνυμά σας.

Τα lightboxes μας χρησιμοποιούν εναλλασόμενες υφασμάτινες εκτυπώσεις (SEG). Τα υφάσματα τυπώνονται με την μέθοδο sublimation, την τεχνική θερμομεταφοράς χρώματος στην ίνα του υφάσματος και στο τελείωμά τους έχουν ελαστική σιλικόνη, η οποία στρετσάρει το ύφασμα όταν τοποθετείται στο αλουμινένιο πλαίσιο. Ξεχάστε τις ζάρες και τις χαλαρές εφαρμογές. Επιπλέον, οι εκτυπώσεις μας μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30°C, μειώνοντας όλα τα κόστη συντήρησης.

Σχεδιάστε το δικό σας

Όταν μιλάμε για ευελιξία, πραγματικά το εννοούμε. Τα φωτεινά μας πάνελ και lightboxes μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες διαστάσεις και πέραν των κλασσικών, οι σκελετοί τους μπορούν να χρωματιστούν σε οποιοδήποτε Pantone χρώμα και μπορούν να σχεδιαστούν και σε διάφορα πολυγωνικά σχέδια για πραγματική εφαρμογή παντού. Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας για την δική σας φωτεινή λύση, σήμερα!