Η Branding Park είναι υπερήφανος προμηθευτής φωτεινών κουτιών lightboxes σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα μας έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, προσθέτουν αξία στα καταστήματα που τοποθετούνται και τραβάνε την προσοχή σε κάθε χώρο που χρησιμοποιούνται.

 

Με περηφάνεια παρουσιάζουμε το νέο μας lightbox, το Quick Frame. Το Quick Frame ένα αξίολογο φωτεινό display lightbox που βασίζεται σε τρία στοιχεία: Plug and play πλαίσιο που δεν απαιτεί εργαλεία ούτε εμπειρία για την εγκατάστασή του, ενσωματωμένο φωτισμό LED υψηλής απόδοσης και φιλική προς το περιβάλλον υφασμάτινη εκτύπωση διπλής όψης.

Το καινοτόμο του μαγνητικό σύστημα σας δίνει την δυνατότητα να τα ενώσετε απλά βάζοντάς τα δίπλα δίπλα.  Ξεχάστε τα εργαλεία και τα εξιδεικευμένα κλειδιά. Οι εναλασσόμενες υφασμάτινες εκτυπώσεις, είναι το μυστικό γιατί το Quick Frame είναι πραγματικά ευέλικτο φωτιζόμενο πάνελ και κυρίως η εύκολη λύση για κάθε εκδήλωσή σας.

Το Quick Frame έχει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των κλασσικών μας lightboxes:

  • Γρήγορη εγκατάσταση

Το Quick Frame στήνεται σε μόλις μερικά λεπτά.

 

  • Δεν απαιτούνται εργαλεία

Χάρις στον έξυπνο σχεδιασμό του.

 

  • Ελαφριά Κατασκευή

Φτιαγμένο από αλουμίνιο, το Quick Frame έχει μέγιστο βάρος τα 12 kg.

 

  • Θερμομεταφορά χρώματος

Το Quick Frame χρησιμοποιεί φιλικές στο περιβάλλον, εκτυπώσης με θερμομεταφορά χρώματος.

 

  • LED φωτισμός

Το Quick Frame έχει εσωτερικό φωτισμό LED, χωρίς καθόλου σκιές.

 

Επιπλέον, το Quick Frame διαθέτει μαγνητικό σύστημα ένωσης που σας επιτρέπει να δημιουργησετε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Το Quick Frame  είναι η τελευταία τάση στην αγορά και έχει σχεδιαστεί με άξονα την μέγιστη φορητότητα. Χωράει σε μια βολική τσάντα μεταφοράς, ιδανική για συχνές μετακινήσεις, δίνοντας την ελευθερία στους πελάτες μας να προωθούν συνεχώς το brand τους είτε είναι σε πολυπληθείς εμπορικές εκθέσεις είτε σε στενούς διαδρόμους σουπερ μαρκετ.